Nyår 2008

Det blev kalas hemma med Göran, Oscar, Anne, Phia, Muts och Ika. Egentligen skulle Johan dyka upp också, men han hade blivit superduperförkyld. Jag var också helt död, men höll mig uppe för att fira nyår. Det måste ha varit någonting som hände på Rocks helgen innan. Jag, Maritza, Johan, Dave och Göran var alla där och blev alla sjuka dagarna efter.


Kvällen började med hårfix och matlagning. Mamma hjälpte oss med superfin dukning med nyårstema. Stjärnor silverpaket och discokulor piffade till det hela. Sen började jag ta tag i huvudrätten med hjälp från Phia och Anne, medan Oscar skötte varmrätten. Det blev en otrolig brakmiddag och vi lyckades alla bli för mätta för fort. Under middagen kom vi överens om att skriva lappar om året som gått. En awsomelapp för allt bra som hänt och en skitlapp för all skit som hänt. Vi läste upp allt bra vi kom på för varandra och behöll skitlapparna för oss själva.

Kvällen fortskred med Guitar Hero, charader, champagnedrinkar och trevligt sällskap.

Till tolvslaget gick vi ner till vattnet och tittade på fyrverkerierna över stan. Nu var det dags att bränna skitlapparna vi skrev ihop tidigare under kvällen. Nytt år. Nya möjligheter. Vi bränner all skit från året innan och går vidare. Kanske blir det en ny tradition att göra varje nyår.

Sen drog vi vidare till Rocks där det tråkigt nog slutade med att alla skildes åt och drog iväg på sitt håll. Hoppas att 2009 blir miljoner gånger bättre än hur det började morgonen den första Januari...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar