Musikvideoinspelning av "Losing you" med Dead By April

Hela dagen började med att jag fick gå direkt in i studion och stå och skrika och spela förtvivlad och grälandes rakt in i kameran till låten "Losing you". Jag kände igen den sedan tidigare då jag hört den på Bandit och i reklamfilmen till nya Robinson på TV4. Det var en riktigt häftig känsla som gav en grym kick. Det var så länge sedan jag fick spela på riktigt och det där var ju så otroligt intensivt. Jag kände igen killarna i filmteamet och det visade sig att teamet som nu heter Rizal var gamla Harikiri som jag jobbat med tidigare i "Stockholm the musical".

Efter det blev det en del väntan, sminkande och musiksnack med Jimmie och hans manager. Make up artisten var helt tagen av att jag hade sminkat mig så bra. Hon sa att jag borde bli make up artist och vi pratade en del om skolor och utbildningar. Jag funderar på att söka någonting sånt nu till hösten, men det handlar ju bara om pengar. Det kommer ju gå på minst 30000 spänn för några månaders utbildning.

Sen var det dags att spela in scener i rättssalen. Det var kul och intressant att få spela mot Jimmie och ha honom sjungandes rakt åt en. Det är en väldigt känslosam låt och jag tycker Jimmie gjorde ett bra jobb.

Tror att videon kommer blir riktigt bra med en hel del häftiga effekter. Får se hur mycket man får vara med bara. Kanske klipper dom bort en helt och hållet. Man vet ju aldrig.

Spana in Dead By April på
www.myspace.com/dbaswe.

Losing you, in the trailer for swedish "Robinson"


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar