Rockweekend Tour 2009 Upplands Väsby
Kvällen började hemma med skoprovning och fördrink. Göran hjälper mig töja ut ett par nya pumps. När man har stora fötter är det inte alltför lätt att hitta damskor som passar. Det är jag Paris Hilton och Tyra Banks som tillsammans bildar storfotsklubben då vi alla har storlek 42 i skor. Att det inte finns större damskor än storlek 41 i handeln är någonting som jag tycker är väldigt konstigt och en aning diskriminerande. Konstigt då fotomodeller, som väldigt ofta använder damskor, är längre än 1,75 och har ofta större fötter än storlek 41. När man handlar skor i affärerna så är storlek 41 för det mesta slut så fenomenet storfotade kvinnor kan ju inte vara alltför ovanligt.


Nog med fotprat. Det var dags att sminka klart och dra iväg hela långa vägen till Upplands Väsby. Efter mycket tjat fick vi med oss Danne som hoppade på tåget i Solna. Väl framme i Väsby irrade vi runt och hade ingen aning om var vi skulle ta vägen. Jag visste att Dead By April skulle gå upp kvart över åtta. 20:20 började jag springa. Som tur var var det inte alls långt kvar då.

När vi kom dit märkte vi att Ishallen i Upplands Väsby var en väldigt stor lokal, som just då inte innehöll alltför mycket folk för sin stora yta. Dead By April var ändå grymma på scen och det var kul att äntligen få se dem live!
Efter dem spelade Heat som i kväll körde på hemmaplan. Det var helt klart deras kväll och dom var duktiga och bra på scen som vanligt.

Under Mustaschs spelning började killarna i Heat och Dead By April komma ut från backstageområdet. Det var riktigt kul att få träffa killarna igen.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar