Arvika - Dag III

Dagen började lite gråmulet vilket uteslöt morgonbastun i tältet. Alla vaknade och kom upp mycket senare än de tidigare dagarna. med tanke på vädret så stannade de flesta i campet istället för att bada eller dra till stan. Det var kul, för då blev vi nästan hela gänget i campet samtidigt.

Vi blev ett rätt stort gäng som började morgonen tillsammans med att fixa till sminket och håret, äta langos och ta första morgondrinken. Det var riktigt kul att träffa nya och lära känna gamla bekanta ännu bättre.

Simon kom förbi och visade sitt stackars ben. Han berättade att borelian hade blivit bättre. Alla kände med en gång hur huden började klia lite extra och började känna efter fästingar.


Gustav som var en av de mest underhållande med sina historier somnade titt som tätt i olika stolar runt i campet. Han fick senare ett inte alltför uppskattat uppvaknande av Per och Hanse. Men så är det att somna bland party people. Man kan helt klart räkna med att vakna upp med cigaretter på konstiga ställen, en härlig tuschmustasch eller av att någon sprutar vatten på en.

Det är intressant hur kreativiteten visar sig på festivaler. Per hittade ett nytt sätt att använda militärnätet på partytältet. No Hands!

Gustav hade även hittat ett nytt användningsområde för ett nappflaskemunstycke.Gemenskapen på festival är helt klart någonting som man inte hittar någon annan stans. I början pratade vi mycket om att vi skulle bo i stuga nästa år, men i slutet av festivalen började jag ångra det uttalandet. Det är helt fantastiskt hur lite skit, lera, kyla och värme kan få ihop ett gäng och skapa gemenskap.
Den här dagen var vi inte mycket på festivalområdet. Vi hann se lite av Thåström och sen kikade vi på Korn. Det var kul att äntligen få se dem live!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar