SRF - Dag I
Äntligen framme i Norje efter en lång natt på festivalbussen med väldigt lite sömn, dödsmetaldrömmar och muntra busschaufförer. Vädret var ju inte vad det brukar, men vi var glada att det inte regnade som SMHI hade förutspått. Jag Göran och Oscar drog raka vägen till campingen och träffade Danne. Vi stannade ett tag på hans camp där vi försökte få lite ordning på looken. Efter en del sminkande och sprayande gick vi till toaletten och fixade till den sista touchen.

Dags att sätta upp det egna campet. Efter att våra vänner förra året råkade ut för ett gäng skitstövlar som stulit sprit och sen skitit i deras tält och diverse andra festivalhistorier om liknande assholes kände vi att det var helt rätt att ha vårt eget camp lite längre bort där vi trodde det skulle vara lite lugnare.

Vi började slå upp tälten och precis när vi var klara kom dagens första regnskur. Riktig röta! Medan Oscar och Göran spände fast de sista snörena på Oscars tält slängde jag in all packningen i tälten innan regnet kom igång. Vi passade på att ta en liten tupplur under regnovädret.
Efter någon timme tog vi vår första shoppingrunda. Det blev inte mycket inhandlat, men vi fick en överblick av vad som fanns var ungefär. Sen träffade vi Elle och hennes pappa en sväng. Trevligt.
Det började bli torrt och nyktert så det bar av tillbaka till campet där vi blev överfallna av skåningar som skulle prata skånska som jag fick översätta till Göran som inte fatta mycket. Efter ett tag kom Pjersan, Danne, Erika och Marika och hela campet var samlat och vi fick sätta upp vårt efterlängtade partytält.
När allt var uppsatt kom skåningarna tillbaka. Sen var det full rulle. Vi skålade med skåningar, bar runt på skåningar, bröt arm med skåningar, pumpade skåningar med Dannes madrasspump och pratade skånska med skåningar.

Kvällen fortskred på campingen då vi inte hade biljett till första dagen. Vi tyckte det var tråkigt att vi missade Death Stars igen, men det känns ju som att det borde komma fler chanser att se dom.


Vi rände runt på campingen och höll mest till vid Dannes och Scamskillarnas camp. Efter ett tag blev det för olidligt kallt så vi gick in i Dannes tält och hade skoj och lyssnade på Sexy Death. Vad som hände sen minns jag ärligt talat inte alls.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar