SRF - Dag II

Dagen började med en härlig ostbågsfrukost i campet. Efter första dagen hade vi kommit på allt vi hade glömt hemma så vi kände att det var dags att ta en sväng förbi Norje Boke livsmedel. Vi drog dit och köpte deo, glass och Star wars-chokladägg.

Det hade inte börjat komma igång några bra band än, så vi bestämde oss för att utforska husvagnscampingen. Vi såg en hel del intressanta bilar och efter ett tag blev det syskonfight på marken av någon anledning.


Vi gick vidare och hittade ett helt gäng att underhålla. Vi blev tydligen nära vänner väldigt fort då vi låg i hög och blev mosad av Oscar som skulle ligga överst. Mosande övergick i Manowarposer och sedan allsång.

De andra drog in på området för att titta på Thor, men vi drog in på campingen en sväng till innan det bar av till festivalområdet där Heat spelade. Man har ju sett dom några gånger nu och det har inte hänt så mycket sen senast, förutom att publiken blir som galna när de får höra "Thousand miles".


Äntligen dags för Flogging Molly. Det är helt perfekt att kolla på Flogging Molly när man är på svinkall festival eftersom man inte kan stå still. Det var inte många låtar man kunde sjunga med i, men exakt varenda låt är fylledansvänlig och medför en grym glädjeboost.

Kvällens nästa höjdpunkt var förstås Twisted Sister! Jag och Göran lyckades ta oss från längst bak till längst fram under konsertens gång. Framträdandet var över all förväntan och Dee Sneider tog varje ton helt perfekt. Riktigt häftigt när Lemmy kom upp och körde någon låt med dem också!
Efter TS var det bara för kallt så det bar av till campingen och sovsäcken igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar