Arvika - Dag I

Vi började vår dag på festivalbussen som gick från stan 05.20 på morgonen. Eftersom vi skulle hämta upp folk på vägen var vi inte framme förns 12. Efter en alldeles för lång bussfärd med för långa pauser och väldigt lite sömn var vi äntligen framme!

Väl inne på området hittade letade vi reda på Per, Emelie och Micke som visade oss till Stockholmscampet. Det var helt fruktansvärt varmt. Partytälten räddade oss från både hetta och regn under festivalen. Det hade helt klart varit outhärdligt utan skugga i den brännande hettan. Vi satt och vilade några timmar innan vi kunde förmå oss att gå ut ur skuggan för att sätta upp det egna tältet.

När vi väl var klara var det skönt att sitta och ta det lugnt med de andra i partytältet. Där gjorde Göran en drink av melonen som vi hade haft med oss i matsäck. Jag tyckte typ den var lika lyckad som kondomgroggarna på SRF 2007, men de andra verkade gilla den. Jobbigaste var att spotta ut kärnorna.

Kvällen fortsatte med festivalmat, sminkfix, fiskmåsar och Harry-Potter-glasögon. Sen blev det dags att gå in på festivalområdet och titta på band.
Emelie bjöd på Ravioli. Skönt att få något i magen, men det hade inte skadat med lite salt.

Första bandet vi såg var detektivbyrån. Riktigt bra band med häftig musik och riktigt duktiga musiker.

Sen blev det dags att spana in Nine Inch Nails som fick avsluta vår kväll. Jag hade inte förväntat mig mycket, så jag blev glatt överraskad. Andra tyckte det var sämre än vanligt. Dom hade i alla fall grym ljusshow!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar