Arvika - Dag II

Redan runt 7 på morgonen sprang jag ut ur tältet för att undvika värmeslag. Dags att fixa sminket och håret. Sen drog vi till partytältet och hängde med Micke och Emelie och deras roliga Eskilstunavänner. Johnny hade lämnat kvar sin jättestol som det var extremt svårt att inte somna i. Göran och jag fick varsinn tupplur, men vaknade båda av att de andra i campet skulle spexa med en. Det kändes riktigt konstigt att vakna av att Per höll på att stoppa in cigg i byxorna på en.

Vädret under dagen varierade väldigt mycket och fort. Rätt vad det var öppnade sig himlen och det började spöregna. Det var riktig tur att vi var där då resten av campet hade åkt till stan. Vi sprang och stängde igen alla tält i campet och såg till att ingenting skadades av regnet. Det blev lerigare och lerigare, men vårt camp låg helt perfekt till långt ifrån campingens geggigaste kanter.

Men snart kom solen tillbaka igen. Vädret skiftade väldigt och jag tror inte jag sett så många regnbågar på en och samma dag. Mysigt.
Jag och Göran ville titta på Bob Hund, så vi gick iväg mot festivalområdet. På vägen träffade vi Gula Gubben. Precis som lera och regn så blir det ingen riktig festival utan gula gubben och hans festivalsånger, även om de inte riktigt är helt i ton.

Bob Hund var kul, men det började spöregna igen och eftersom det rådde paraplyförbud på festivalområdet (Vad fan tänkte arrangörerna med där?!), så det var bara till att springa iväg och ta skydd.

Det andra bandet som var ett klart måste under andra festivaldagen var självklart Depeche Mode. Riktigt kul att se de klassiska låtarna live och de hade en del grymma effekter, men de anser kanske att de inte behöver göra så mycket mer än så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar