Christine 23 år!!

I går gick jag upp jättetidigt för att hinna träna innan det var dags att börja fixa allt inför Christins hemliga födelsedagsfest. Sen drog jag hem, duschade, fixade looken och drog ut på stan är jag mötte upp Oscar. Vi bestämde att presenterna skulle ha ett lite death-glam-lila-glitter-svart tema. Danne och Milla skulle också vara med på presenten, så vi hade en budget på ungefär 500 kronor.

Efter en stressig runda på Gamla Brogatan och Drottninggatan gick vi till H&M och hämtade nyckeln till Chris lägenhet av Evelina som jobbar där. Sen drog vi iväg till Chris där jag började fixa tårtan medan Oscar fixade pizza. Vi var vrålhungriga och hade inte käkat på hela dagen. När Oscar kom tillbaka hade han med sig Pizza och Göran som fick i uppgift att slå in alla presenterna. Linn och Anna kom efter ett tag och började fixa sig inne på toaletten

Vi hade bakat bottnarna till tårtan själv och använde vår hemliga ingrediens i tårtan. Det är ett gammalt familjerecept på en viss sås som vi använde istället för marsan. Jag blev jättenöjd med tårtan! Jättefin och grymt god!

Precis när vi va klara med paketinslagning och tårtbaket kom Christin. Själv hade jag tänkt att vi skulle gömma oss och sen komma fram och skrika "Surprise!!!" när hon kom hem, men hon kom tidigare än beräknat. Hon blev i alla fall jätteöverraskad ändå och jätteglad!

Hon fick börja fixa sig i vardagsrummet medan vi diskade och började fixa tonfisksallad som tydligen var jättegod trots att man inte är så förtjust i tonfisk. Den som ville fick ta pizza från oss också. Sen var vi tvugna och vila en stund innan det blev tårtdags!


I köket sjöng vi "Ja må hon leva" och tog för oss av tårtan. Den verkade väldit uppskattad även om man blev väldigt mätt av den. Christin fick en del tårta kvar som vi tänkte komma och snatta av idag sen.

Dags för paketöppning! Av oss fick hon ett svart ljusfat med lila blockljus, en stor fakediamant, en metallros, drinkpinnar med diamantform, en spargris med glitterdöskalle, en vitlökspress som hon behövt riktigt länge och kortleken "Jag har aldrig".

Sen var det fri lek med partyhattar, kondomballonger, serpentiner och diskussioner om könsjukdomar. Så här ser en flatlus ut. Visste ni att man kan få sånna i ögonfransarna? Grose! Men de är tydligen utrotade i Sverige i stort sett.


Jag var tydligen alldeles faschinerad över Christins flamingosar på toaletten.


Av någon anledning blir det alltid världens dansgolv när vi förfestar hos Christin och den här gången var inget undantag. Det var bara till att plocka fram Eurodiscomovesen.

Vi drog vidare till Harry B James runt tolv och dansade och röjde fram till tre när det var dags för hemgång.


1 kommentar: