I dag invigs Pride!

Klockan 19.00 i dag invigs Pridefestivalen i Kungsan som kommer vara den oficiella Pride garden under hela festvialveckan. Hela kvällen kommer vara en hyllning till kärleken och eftersom det äger rum i Kungsträdgården är det självklart gratis och alla är väkomna att delta. På scen ser vi en del talare, ett heteropar som kommer vigas på scenen av Sveriges första öppet homosexuella blivand biskop och Detektivbyrån ska spela. Kom kom kom!

Läs allt om invigningen på http://www.stockholmpride.org/2009/Invigning/.

Just nu försöker vi fixa så att jag får tillgång till kamera under eventet då min försvann i fredags under mitt födelsedagsfirande. Saknar min lilla Sony helt sjukt mycket!

Brottom brottom! Dags att springa iväg och få sig lite Sushi i Bandängen!

2 kommentarer:

  1. Bögar och flator ska inte gå runt på våra gator och äckla sig. Jag har inget emot dem, men så fort den här jävla cirkusen drar igång varje år så önskar jag bara att en galning med en fet lastbil kör över hela gänget. både de homosexuella och heterosexuella som är där och tillsammans skapar den här cirkusen där vi heterosexuella tittar på alla dessa homosexuella som om de vore djur på en zoo.

    Förstår inte arrangörerna av pridefestivalen att de blir mer utsatta när de klär ut sig i konstiga kläder till allmänhetens beskådande?

    homosexualitet kommer aldrig bli accepterad så länge vi bara får se en sida av homosexualitet där de går i en led på gatorna som om de tillhörde en cirkusshow el freakshow.

    SvaraRadera
  2. "Anonym": Det är personer som du som som skulle behövt vara där i går och skulle behöva vara med under de workshops och event som erbjuds under Pridefestivalen. Pridefestivalen präglas självklart av HBT-kultur, men det hela handlar om KÄRLEK. Även heterosexuella är välkomna. Någonting mer som du borde inse är att Pridefestivalen är just en festival och inte bara en parad. Det visar återigen din okunskap. Du borde läsa på lite innan nästa utlåtande.

    SvaraRadera