I början av veckan har vi haft kulturmötesdagar i skolan. Det har varit riktigt intressant och lärorikt med mycket diskussioner om mänskliga rättigheter. Tråkigt bara att en del musik och teater har utgått. I dag skulle vi alla i skolan ta med oss mat från vår egen kultur till lunchen. Det hela resulterade i en gigantisk buffé för alla med mat från hela världen. Det var riktigt häftigt och det bjöds på jättegod mat! Själv är jag både pank och fantasilös vad det gäller svensk mat, så jag tog med mig en sillburk, en tub med Kalles kaviar och ett paket Råg rut. Det var faktiskt folk som tog av sillen!

Efter en maffig lunch blev det dags för oss att gå upp och sjunga SoT-låten "Fri". Det var riktigt uppskattat och det kändes bra att sjunga om någonting som vi blivit så insatta i under veckan.

Efter Lunchen blev det sång och rytmövningar med Svante. När lektionen var slut stannade jag, Kelly, Sofie och Hanna kvar och jobbade på vår sketch som ska vara klar till på fredag. Det känns som det kan bli riktigt bra, men det är lite tråkigt och stressigt att vi har mindre än två dagar på oss att få ihop allting.

Wish me luck and I'll kick ass! Peace!

Hörs snart!
// Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar