Långpromenad och söndagsmys
I dag har jag och Göran varit på långpromenad. Vi gick till Globen och tillbaka i dimman och diset. På håll kunde man knappt se Globen i det vitgråa diset.

När vi väl kom fram blev vi intervjuade av något nyhetsprogram. De ställde frågor om vad vi tyckte om att skicka svenska soldater till Afghanistan. Vi var överens om att vi inte tycker att det är Sveriges sak att lägga sig i USAs krig och att svenska soldater inte har någonting där att göra. På frågan om vi tyckte att Sverige skulle skicka mer soldater till Afghanistan svarade vi blankt NEJ! Får se om man hittar vart det där hamnar någonstans sen.
Efter frågestunden gick vi en sväng i centrum och spanade bland annat in alla fina julsaker Indiska har fått in. Nästa lön blir det julshopping och dags att pryda hela lägenheten.
Circle starSnowflake bowl

Sen gick vi till deras söta leksaksaffär där jag hittade en hel påse med minibindis för bara 30 spänn. Värt! Vi hittade även denna triceratops som kunde blinka med ögonen, låta och vrida på huvudet. På ryggen satt ett handtag så tanken är nog att barnen ska rida på den. Undrar om den kan gå också. Årets julklapp för barn?
Efter en sen lunch på McDonald's gick vi iväg hem igen. Köpte lite söndagsmys på vägen hem och nu är det dags för Kingdom Hearts varvat med pauser i tvättstugan. Vi har verkligen fastnat i spelet. Jag trodde inte att jag skulle göra det igen efter att ha spelat det så många gånger, men det är rätt skönt nu när allt går så fort och man fastnar i storyn mer än i konstiga ologiska uppdrag som man inte vet hur man ska ta sig vidare i.

3 kommentarer:

  1. Jessica Ståhl (från Halmstad)15 november 2009 21:03

    Jag diggar dig! =)

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera