På schemat: Rymdäventyr

alien space ship

Den här veckan har vi integrerat projekt med skrivarna på skolan och idag kickade vi igång veckan med ett riktigt kul och intensivt rymdäventyr i såpaform. Vi jobbade hårt och effektivt med att få fram karaktärer och intriger och hela dagen avslutades med föreställning inför resten av skolan.

Handlingen var att tre vetenskapsmän hade byggt rymdfärjan i flera år, en när den väl lyfte fick de själva inte följa med och ville hämnas på besättningen och genom att låta dem kollidera med ett rymdskepp och sedan leva gott på försäkringspengarna för rymdskeppet. Min roll var amazonkvinna och chef över maskineriet på rymdfärjan som dessutom hade en affär med en av utomjordingarna. Utomjordingarna var utsända på ett uppdrag där de skulle leta fram de två bästa exemplaren av människor som de sedan skulle klona då människorna var utrotningshotade. Alla karaktärer blev väldigt tydliga och det blev en väldigt humoristisk föreställning.

Det ska bli jättekul att fortsätta veckan i det här tempot och det känns riktigt lärorikt att få jobba med test på det här sättet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar