Härligt med helg!

Äntligen helg. Äntligen leker livet igen. I går var klart en av de bästa kvällarna på riktigt länge. Förfest hos Muts mitt i Vasastan med sexintruktionsböcker och goa vänner. Ika berättade att hon hade fått den i present av sin kära mor. Här finns allt och lite till för oss som inte blev tillåtna att kika på Bullen när vi var små.

Sen bar det av till Harry B James. Trodde ärligt talat inte att jag skulle ha så där kul på Harrys igen. Har länge tänkt att man blivit för gammal och grå för det där stället, men i går var det riktigt bra folk där!

Alex har kommit hem igen så det blev kramkalas och Sexy-Deathsnack. Han pratade om att vi eventuellt ska ta en weekend till Barcelona om några veckor. Låter ju inte dumt att få komma ner och känna lite värme. Vi blev förevigade av rockspot.se. Funderar på att söka jobb där. Önskar att jag var grymmare på foto bara. http://rockspot.se/ Check it out!

Efter det blev det några svängar runt om dansgolvet med Hanna från Wacky Vamps och killarna i Scams som var på stockholmsbesök. Vi pratade mer om min doakarriär. Vem vet. Kanske blir det av någon gång. Tror fan jag ska åka iväg till Vaxjö och hälsa på gossarna i vår.

Tog mig en sväng om med Tord också, men det hela slutade med snubbel i trappan. Sitter för övrigt och lyssnar på honom på Rockklassiker nu. Undrar hur han fick det jobbet. Känner faktiskt inte igen hans röst sådär i radio. Skulle aldrig fatta att det var han om han inte berättat. Lyssna!
http://webbradio.rockklassiker.se/index.aspx

I kväll blir det avskedsfest för Lexxie och Liv. Lexxie lämnar stan och flyttar ihop med sin nya kärlek. Ska bli kul att äntligen få träffa denna välomtalade Romeo. Kommer sakna gumsan! Har inte lika stor koll på Livs planer, men jag lär ju få reda på mer ikväll. :)

Min plan

Snart blir jag av med heltidsjobbet och tänkte i ord försöka formulera min plan för framtiden utan äta-jobba-sova-dölivet. Jag behöver fan lite rehab från det här tråkiga kreativitetsdödande, utvecklingshämmande stället. Så nu är tanken att jobba så mycket på RoQ som jag bara kan, leta efter jobb som jag faktiskt vill ha, skriva låtar, fixa ihop nya bandet och hitta en utbildning som jag förhoppningsvis kan börja med i höst sen. Antagligen blir det till att plugga musik eller film i höst sen. :) Längtar verkligen efter att få börja plugga igen!

Tycker faktiskt att jag är värd några månader off efter att totalt ha sålt min själ och hela mitt jag i snart ett och ett halvt år. Nu ska jag äntligen få lägga tid på det som spelar allra störst roll i mitt liv. Jag har provat att bli en normal Svensson och har märkt att jag blivit så otroligt olycklig av att inte få göra det jag brinner för. Jag tror inte att jag kommer bli rockstjärna, men jag vet att jag vill jobba med musik på ett eller annat sätt och sedan ha bandet på fritiden.

Jag tänker inte bli den som väljer karriär efter efterfrågan. Det kanske finns tusentals andra som vill det jag vill, men jag vet att jag kan lyckas och jag tänker inte ge upp för att svenska jantefolk drar ner mig! Varför ska jag vara olycklig ett helt liv och sälja mig själv till nån jävla skit jag inte vill bara för att det finns plats där? Varför känns det så dåligt att skriva det här? Varför känns det egoistiskt och dåligt att tänka på sig själv och hugga tag i sitt liv och göra det man brinner för? För att de som inte gör det blir avundsjuka? Fuck that!

Mitt nuvarande jobb har självklart varit en erfarenhet för livet på många sätt, men jag var tvungen att färga håret för att vara kvar i företaget och har ständigt blivit påmind om att dölja mina numera vita slingor så fort cheferna varit i byggnaden. Som ni ser på bilden syntes inte slingorna nämnvärt då jag inte hade luggen uppsatt. Jag har dessutom mössa på jobbet, så det syntes inte alls när jag väl jobbade. Det hela blev mer en personlig kränkning än någonting som faktiskt gjorde mitt arbete bättre. Man kom med argument som att vi måste tänka på att vi har medelålders män och invandrare som gäster och att om jag hade slingor så fanns det möjlighet att mina kollegor skulle skaffa slingor också. (Nej, jag lämnar inte ut min arbetsplats på nätet då jag varken nämnt mitt eget riktiga namn eller företagets namn. Ingenting kan kopplas till företaget. By the way... Varför ska jag tiga i tystnad när det är jag som utsatts för kränkning?! Jag tänker inte lämna ut nå namn ändå.)

Nu när man söker lite nya jobb har man ju fått lite koll på kollektivavtalen och har därmed märkt att jag förlorat mer än 18500 spänn på att jobba på det här stället. Skoj oboj! Jag får bättre lön på att servera på RoQ! Ska nog ringa facket i morgon.

I april är jag äntligen fri.

(Glöm inte att sätta betyg på Heats bidrag i melodifestivalen)

Heja heja!

Kanske stannar man kvar i Sverige ett tag till då. Heat kickade Amy Diamonds ass och gick vidare till Globen! Så jävla nice!

Igår jobbade jag först på Jolo och gick sedan vidare och jobbade på RoQ. Där träffade jag Rozz som gav mig beskedet. Först trodde jag att han drev med mig när han sa att de vann över Sveriges lilla superstjärna Amy, men det visade sig vara sanning. Det var trevligt att träffa Rozz. Hakim var också där. Riktigt länge sedan man träffade gossarna tillsammans. Jag slutade halv två och frågade Kim om de skulle hänga med till Rocks, men han tyckte att han hade fått i sig för mycket och hängde hellre med islänningar som kramar en väldigt hårt om handen när man hälsar och härmas på överdriven svenska.

Väl på rocks var allt som vanligt, bara det att det var grymt lite folk. Hade allt rockfolk blivit kärlekskranka eller ville de sitta hemma och glo på melodifestivalen? Verkar märkligt då RoQ var fullsmockat hela kvällen. Jag hann väl va där någon timme och dra i mig nån drink, spela lite Black Jack och dansa tryckare till "I don't want to miss a thing" med Aerosmith. Helt OK kväll.

Idag har jag och Göran firat alla hjärtans dag i efterskott. Vi har haft egen chokladverkstad, druckit rosa champagne och ätit alldeles för mycket.

Vi passade även på att lyssna på Heats bidrag i melodifestivalen. Jag har lyssnat på den ett gäng gånger nu och står fast vid att det hade varit roligare och BÄTTRE om de hade skrivit låten själva. "1000 miles" börjar med ett intro som låter väldigt likt introt till Europes "Cherokee" och fortsätter sedan med en intetsägande text utan någon som helst röd tråd innehåll eller sammanhang.Tre ihopstressade, ihoppressade minuter som ändå hinner bli lite catchigt, men inte hinner nå den topp som Heat så ofta annars gör. Grymt kul att se den här genren och ett gäng polare medverka i melodifestivalen, men jag måste ändå ge "1000 miles" med Heat tre svaga gelehjärtan av fem möjliga. Bra framträdande, bra band, men en halvkass låt. Ni kan så jävla mycket bättre!

Glöm inte att rösta på HEAT ikväll!

Glad alla hjärtans dag på er! Själv har man blivit uppvaktad med hjärtformad toast till frukost, rosor och hjärtformad chokladask. Alla hjärtansdagskvällen kommer däremot inte sluta med någon fin middag eller mys med pojkvän eller kompisar, utan det blir till att jobba på Jolo. Helt OK det med. Det går ju alltid att fira alla hjärtans i efterskott.

Tråkigt bara att man lyckas missa Heat i melodifestivalen ikväll. Jag har skrivit upp numret så jag kan ringa och rösta på dom så mycket jag kan de lediga stunder jag får.
Here are the numbers: 099-230 04(3,95kr)099-320 04 (9,90kr). RING!!!

Hoppas för allt i världen att de går vidare! De är världens schystaste killar och stans bästa band i våra kretsar! Däremot har de grym konkurrens ikväll. Måns Zelmerlöv, Amy Diamond, Jennifer Brown och Lilli och Sussi! Helt utan att ha hört deras bidrag kan min bittra realistiska sida säga att skitsverige helt klart låter Måns och Amy gå vidare. Har inte hört Heats låt heller, men har hört av Martin Sweet att den var "sådär". Tråkigt att dom inte skrivit låten själva...

Om min farhåga med Amy och Måns till final besannas funderar jag fan på att flytta till Finland! Så ikväll serverar jag bärs och röstar och håller tummarna så hårt jag kan för att Heat kommer vidare och gör en "Lordi" i framtidens Eurovision. Utan fula dräkter och halvkass hårdrock naturligtvis, men med ett svenskt talangfyllt rockband! Give it all you guys!

Jobba helg

Det är nog bland det bästa jag gjort på länge. Börja jobba helger. Att få komma ifrån vanliga jobbet och faktiskt se att man kan ha grymt kul och jobba samtidigt ger mer än en gnutta hopp för framtiden. Dessutom blir det några extra klirr i kassan.

Igår körde jag, Jimmy och Benji på Jolo. Det är också biljardställe under samma företag som RoQ. Efter att gå runt och ha gjort exakt samma saker i ett och ett halvt år känns det så otroligt kul att få lära sig någonting nytt som man faktiskt är intresserad av. Jag fick till exempel lära mig av Benjamin att det inte ska vara vodka i Rosa Pantern. Det måste vara RocksLasses eget recept. Antagligen är det hans versioner av drinkarna som gör honom så poppis. ;) Fast å andra sidan hitta jag detta nu: http://www.cocktailguiden.com/drink/rosa-pantern. Grym sida by the way. Check it out!

Kvällens drink

Fidel Castro:
4-6 cl mörk rom
Pressad lime
Ginger ale

Rosa Pantern i all ära, men kvällens drink blir i alla fall Fidel Castro. Körde en sån när jag gick till Rocks sen efter jobbet. En annan har ju varit svag för rom sen barnsben. Tror att det är den där romrussinglassen från GB som satte sina spår och banade vägen för rommen i mitt fall.

Idag ska jag och Göran faktiskt till Klubben och hälsa på gubbarna i 69 Eyes. Gästlista och allt fixat. Efter musikvideoinspelningar finlandsbesök och lyxhotelfester måste man ju stötta dem lite. Ska bli trevligt att hänga med Tord också. Tänkte försöka ta nån öl med dom sen. Frågan är om man skulle palla med att gå lite småbakis till jobbet sen imorgon bitti.