Trash Fest Dag III

Sista dagen på vårt andra Finlandsäventyr. Ikväll var det dags att jobba, då Göran skulle spela med Amy's Ashes och jag jobbade på som fotograf och hjälpreda. Efter att ha sovit ett fåtal timmar hos Skipi hoppade jag och Göran på spårvagnen mot Gloria. Väl där var det dags för sound check.
Dags att snabbfixa looken innan det är dags att gå upp. Göran hade lyckats bli en riktig skäggis sedan torsdagen innan och körde en snabbrakning med engångshyvel och tvål i ett vinglas. Det hela blev väldigt blodigt och fett emo. Vi kom överens om att vi skulle sälja drinken dyrt till högstbjudande emo.Bara någon timme senare var det dags för grabbarna att gå upp på scen. Trots att det inte hade kommit så mycket folk än och att stackars Aram hade ont i halsen gick det hela riktigt bra. När jag sprang runt och tog kort på dem träffade jag på Jyrki 69 som kommit dit bara för att titta på Amy's Ashes. Han drog tydligen rätt snart efter att de hade spelat.

När Amys och Göran var klara hjälpte jag dem att packa sig av scenen och ge plats för Defueld. Det var rätt skönt att ha det hela avklarat så fort så att vi kunde mingla och ta det lite lugnt resten av kvällen.


Jag själv som inte hade haft tid att fixa mig sedan dagen innan fick lite hjälp av Aliz och Göran på toan. Helt plötsligt var Kirsti där och lyckades fånga vårt toalettparty på bild. Tack Kirsti! http://dragonflytears.blogspot.com/

Sedan hängde vi en del back stage och bekantade oss lite mer med David från Hellfire Society som var kvällens värd. Han undrade om jag hade fixat läpparna... Först fattade jag inte vad han menade, men sen blev jag tvungen att övertala honom att mina läppar inte var fake och var alldeles oinsprutade. Ska man ta det som en komplimang? Kanske... Think positive!Sen gick vi och hängde med Darin från Dope Stars Inc och hans flickvän. Han mådde bättre idag och febern hade gått ner. Vi stod och laddade tillsammans inför sista allstar-framträdandet då vi kutade in på scen och levde rövare tillsammans med alla band som spelat från festivalen. Jag försökte hålla mig lite bakom medan Göran snodde hela showen för andra gången den kvällen.
Strax efter det sista framträdandet stängde Gloria och folk drog där ifrån ganska snabbt. Vi rantade runt och lyckades inte riktigt komma där ifrån lika fort som alla andra. Till slut lyckades vi hitta rester av vårt tappra gäng från gårdagen backstage. Vi hade lite efterfest där bak med Henry, Enni, Heli, Juan och några till. Efter att ha blivit utslängda för andra gången tog vi en taxi hem till Skipi runt 5 på morgonen.

Musikvideoinspelning med Dead By April

Musikvideoinspelning med Dead By April
Då var videon alldeles färdig. Jag trodde aldrig att det skulle bli en så här stor grej. Jag blev alldeles paff när en polare berättade att jag var med på fyrans hemsida. Videon är upplagd på tv4.se nu där man kan kika på videon och nya Robinson. http://www.tv4.se/
Ska bli kul att se dom live på releasefesten på Debaser Slussen den 14 maj.

Kika på videon och berätta vad du tyckte om den!

Musikvideoinspelning av "Losing you" med Dead By April

Hela dagen började med att jag fick gå direkt in i studion och stå och skrika och spela förtvivlad och grälandes rakt in i kameran till låten "Losing you". Jag kände igen den sedan tidigare då jag hört den på Bandit och i reklamfilmen till nya Robinson på TV4. Det var en riktigt häftig känsla som gav en grym kick. Det var så länge sedan jag fick spela på riktigt och det där var ju så otroligt intensivt. Jag kände igen killarna i filmteamet och det visade sig att teamet som nu heter Rizal var gamla Harikiri som jag jobbat med tidigare i "Stockholm the musical".

Efter det blev det en del väntan, sminkande och musiksnack med Jimmie och hans manager. Make up artisten var helt tagen av att jag hade sminkat mig så bra. Hon sa att jag borde bli make up artist och vi pratade en del om skolor och utbildningar. Jag funderar på att söka någonting sånt nu till hösten, men det handlar ju bara om pengar. Det kommer ju gå på minst 30000 spänn för några månaders utbildning.

Sen var det dags att spela in scener i rättssalen. Det var kul och intressant att få spela mot Jimmie och ha honom sjungandes rakt åt en. Det är en väldigt känslosam låt och jag tycker Jimmie gjorde ett bra jobb.

Tror att videon kommer blir riktigt bra med en hel del häftiga effekter. Får se hur mycket man får vara med bara. Kanske klipper dom bort en helt och hållet. Man vet ju aldrig.

Spana in Dead By April på
www.myspace.com/dbaswe.

Losing you, in the trailer for swedish "Robinson"


Hårfärgning och helgplaner

Nu var det fanimej 3 månader sedan jag färgade håret. Senast var för att bli supersnygg inför nyår. Det är sjukt hur snabbt det här året har pallrat iväg. Snart har en fjärdedel av året redan gått. När man, som jag, inte har färgat håret på 3 månader får man någonting som jag för något år sedan bara inte tålde eller stod ut med. UTVÄXT! Förut färgade jag håret minst en gång var femte vecka. Det var en stenhård regel och jag skrev tydligt ner i almanackan när det var dags. Utväxt ser ju så jävla illa ut. Men nu har det varit vinter och jag har haft mössa på mig så fort jag gått ut och har alltid mössa på mig på jobbet. Jag har varken haft lust eller tid eller ork att pilla i barret. Jag har dessutom tyckt att det varit så sjukt risigt så jag nästan gett upp hoppet helt på det. Men när man nu inte orkar pilla barret på tre månader så märks det, förutom sjukt ful utväxt, en viss skillnad. Det är inte alls slitet längre och utväxten har nästan gett mig nostalgi från min oskuldsfulla barndom. Man kan verkligen se det skimrande guldhåret komma fram och jag blir en aning tveksam till att faktiskt färga det igen. Jag skulle ha köpt toning istället. Mycket snällare mot håret. Plus att om man nu ska färga det var femte vecka så är det rätt onödigt att faktiskt färga det varje gång. Då är det mycket bättre med toning.


Vidare till morgondagen;
I morgon firar CRAZY NIGHTS 3 ÅR!!!
I morgon är det tre år sedan vi köpte billig öl och bytte armringar med varandra till grym 80-talsrock för första gången. Det är ju totally insane. Jag räknar förstås med att se er alla där! Innan tror jag att det skulle bli förfest hos Chris.

Seeya!