ANTAGEN!

I dag fick jag reda på att jag kom in på sång- och teaterkursen!!! Och jag som var så nervös för inträdesprovet... 200 sökande varav 60 gjorde inträdesprov till 16 platser! Känns skönt att veta att man i alla fall har någonting att göra i höst. Men allra helst vill jag ju fortfarande in på KY-utbildningen för Musik event- och arrangörskap i Nyköping. Har i alla fall blivit kallad på intervju dit. Det känns lite pirrigt. Jag åker iväg till Nyköping den 16 juni. Wish me luck!

Väntan

Då var det bara till att vänta. Betyg och skolansökningar är inskickade och inträdesproven utförda. En vecka kvar till filminspelning och Sweden Rock Festivaldags. Senvåren är nog väntans tider för många av oss. Har några kompisar som bara går och väntar på att ta studenten och andra som snart tar högskoleexamen. 

Det känns faktiskt rätt skönt att vänta. Man längtar lite som man gjorde när man var riktigt liten. När jag pluggade och jobbade som hårdast hoppade allt bara över en. Man överfölls av tentor, deadlines blandat med konserter, festivaler och högtider som man aldrig fick tillfälle att längta efter. Man uppskattade inte saker på samma sätt.

Jag mår faktiskt riktigt bra just nu, trots att framtiden och hösten är oviss och jag inte vet om jag kommer in på någon skola. Hoppas innerligt att jag kommer in någonstans, men om jag inte gör det har jag lovat mig själv att dra iväg till Los Angeles några veckor, sen får vi se vad som händer efter det. Kanske drar dit med Linn och Evelina. Jag kunde kanske bo med dem hos deras kompisar, annars hoppas jag få sängplats hos Kirsti. :)
DEAD BY APRIL

Hej på er!
Äntligen har det kommit nya uppdateringar som gör det lättare att orientera sig runt på blogen.

För dig som är ny hälsar jag dig välkommen till min Blog
! Här kan du läsa om Stockholms alternativa nattliv, musik, film, foto och inte minst om mig och mina upptåg. Läs mer om mig genom att klicka på den nya länken Om mig
// Anna

Chokladfrossa

Det här kan bli riktigt farligt. Speciellt för en annan som lovat sig själv att ta upp modellkarriären igen och tänkte tappa ett kilo eller fem. Jag har fått ur tummen, är klar med filminspelningen och har börjat jobba igen mest för att få ihop lite pengar så att man klarar sig och kan leva lite i sommar. För tillfället jobbar jag i lunchrestaurangen i Maraboufabriken i Upplands Väsby. That's right... Maraboufabriken. The fucking chocolate factory! Det är fan livsfarligt att gå till chokladfabriken varje dag. Så fort man går av bussen känner man chokladdoften utomhus. Vi har även en liten shop med typ allt som finns i marabouväg för grymt låga priser. I helgen var tanken att ha lite chokladfest hemma. Varför har ingen tänkt på det tidigare?

Jag ska i alla fall försöka jobba lite här och var fram till höstterminen. Den 15e åker jag till Nyköping och hälsar på KY-utbildningen i Musik Event och Arrangörskap och den 18e är det dags för inträdesprov på Sång- och Teaterlinjen.

Helgens planer är inte helt klara. Valborgshelgen var rätt hård, så man borde ju ta det lite lugnt... borde man... Det skulle tydligen inte bli så bra väder, så det är väl bara till att glömma Tanto i så fall. Men på söndag kommer vår kära amerikanskfinska vän Kirsti och hälsar på oss! Hon ska få låna vår soffa för en mellanlandning i Stockholm på väg till Rom. Jag borde gömma mig i hennes väska och haka på. Ska bli kul att få visa henne stan i alla fall. Kanske försöker man vara ledig på måndagen så att man kan visa lite av Stockholmsnatten också. Vi får se