Filmtajm och fruktfrossa


Filmtajm och fruktfrossa
Nu blir det filmtajm med baby. Det blir Zombieland denna gång. Har ni sett den?
Jag fixade ihop lite frukt också. Banan, kiwi, päron och blodapelsin!Bättre än godis! Får se om jag har kvar nån som helst aptit efter allt blod och slem i filmen.

7 kommentarer:

 1. sv: lyssna lite på albumet! ganska olikt annat de gjort men ändå rammstein liksom, mystiskt.

  ja-a, men har inte alls mycket teater just nu eftersom att jag "gick in i väggen" (om man kan säga så om skolan) för ca ett halvår sedan. får inte ens en roll i slutproduktionen, utan ska jobba bakom scenen :/ men jag skulle jättegärna hålla på med teatern efter skolan, kanske plugga vidare inom det eller något! alltså jag håller inte på så jättemycket med just musik, men jag har alltid älskat att sjunga. var och sökte till idol i fjol ;D inte för att det är rätt genre för mig kanske, men det var trevligt ändå! har du alltid varit intresserad av teater/musik och sånt? :)

  SvaraRadera
 2. Ja, sjukt tråkigt att de enbart släpper skitband... Ja, dyrt har det också blivit... Synd faktiskt :/ Fast en festival som SRF kan väl ta ut sådana priser och ändå åker man dit.

  SvaraRadera
 3. fan vad kul att du hittade till mig.. du är en av världshistoriens coolaste brudar!!

  åja! jag har hört det samma. hoppas jag vinner en jävla massa pengar nu när det var en så grotesk dröm om döden. (doden betyder framgång och lycka) ;)

  SvaraRadera
 4. Ja den filmen är bra men ändå dålig :P
  lite för kort osv!

  SvaraRadera
 5. Åh, den där vill jag verkligen se!

  sv: Tack ska du ha sweet :D ha en bra helg!

  SvaraRadera
 6. Jag har sett! Tyckte den var mysig, väldigt lätt att se. Lite annorluda också. Zombies gillas alltid! ;)

  Tusan så gott med frukt så där, som man kan plocka (det är oftast plocksaker man vill ha såna här kvällar). Själv har jag lösgodis. :P

  SvaraRadera