Från Shakespeare in i filmens värld


Från Shakespeare in i filmens värld
Idag har vi haft som två föreställningar. En för resten av klassen, som egentligen var ett genrep, och en för filmklassen. Jag får tacka för alla lyckönskningar! Det var riktigt kul och gick bra. Bäst sista gången. Det har varit jättekul att jobba med Shakespeare. Älskar att läsa och jobba med hans texter.
Katarina spelade hamlet.
Queen of Dystopia. Inte i helt full mundering dock.

Direkt när vi spelat klart och utvärderat och diskuterat projektet kastades vi in i famnen på filmarna som berättade vad vi skulle spela, vilka roller vi ska ha och hur schemat ser ut för nästa vecka. Min grupp ska spela in en kortfilmstolkning på Rome som handlar om Caesar, hans älskarinna Servilia och Atia som sprider rykten om Caesars och Servilias kärleksaffär genom att leja en grafittimålare som sprider pornografiska bilder av paret över hela Rom. Jag spelar Atia. ;)
Precis när vi var klara med det mötet ringde de från SVT och ville ha med mig i "Våra vänner liv". Det är en TV-serie som kommer börja sändas i höst. Jag kommer till och med få två repliker denna gång! :)
Efter skolan gick jag, Danne och Göran på Close-Ups förhandsvisning av den koreanska vampyrfilmen Thirst. För manus och regi stod Park Chan-Wook Intressant film. Oförutsägbar och underhållande. Den har premiär 19 februari.

4 kommentarer:

 1. /Svar/ jaa visst var det skit snyggt!! :D

  SvaraRadera
 2. Va bra att det gick bra! :)) Kul att SVT ringde dig! Jag hade fått spader och blivit helt stum! Får jag titta på dig sen på tv dåra! :D

  SvaraRadera
 3. Du är nån mediaperson, men jag har inte riktigt förstått hur du blivit det. :O

  SvaraRadera
 4. COOOLT *_* SNYGGING<3
  thirst. . . kanske man ska se :D:D

  SvaraRadera