Inspelning av Våra vänners liv


Inspelning av Våra vänners liv
Dagen började med att jag blev försenad på grund av Stockholms fantastiska lokaltrafik.I morse gick inga tåg alls söder ut på på de linjer där det finns stationer ovan jord. Hoppas jag kommer hem sen då.

När jag kom till Casino Cosmopol gick vi upp på övervåningen till Black Jack rummet. På vägen hann jag se alla snygga slotmaskiner och den fantastiska inredningen. Så snyggt! Hit måste man ju gå någon gång privat!

Väl framme träffade jag Saskia som spelade min syster när vi spelade in the Gothfather. Genom henne fick jag kontakt med hennes syster Andrea, som visar sig ha en hel del gemensamma vänner med mig och Anna som gick SoT 2002. Trevligt att träffa någon man känner och skaffa nya bekantskaper. Anna berättade att hon lyckats försörja sig som skådespelare efter SoT. Det låter ju helt fantastiskt. Får en att tänka på framtiden. Känner att jag egentligen borde försöka att börja frilansa på riktigt. Inte så lätt att våga satsa bara. Tror till exempel inte att jag kommer komma så långt på att ha kvar min svartvita frilla. Antar att den är rätt begränsande i skådespelarsammanhang trots att jag kan gömma slingorna om jag får några minuter och några fler hårspännen. Jag märker ju redan nu arr jag bara får en viss typ av jobb på grund av min egen stil.

Vår första tagning fick jag tillfälle att stifta närmre bekantskap med 3:e regissörens assistent. Det var trevligt och han kunde berätta mer om hur arbetet gått till med serien.

Nu är det min tur! Dags att mygga!

Dags för mig att köra min tagning med dagens huvudperson, Erik Johansson som jag själv känner igen mest som Evas storebrorsa i "Eva och Adam" som man kollade på i högstadiet eller som en av garntomtarna i julkalendern 1999. Det var inga speciella repliker jag fick, utan vi improviserade båda två. Det var intressant att spela mot honom.

Ska bli kul att se hur de klipper till det här nu. Får inte avslöja alltför mycket som vanligt, men jag tror att det kan bli en bra serie.

8 kommentarer:

 1. Spännande! Håller tummarna att det blir bra :)

  SvaraRadera
 2. Fy för tunnelbanan idag! Jag kunde inte ta mig till skolan, helt lamslagen av att dem stängt av innan Gullmarsplan. Det kommer vara samma imorgon, så jag blir hemma då med. =/ Jag håller tummarna för att du kommer hem i bra tid!

  SvaraRadera
 3. men fyfan så satans roligt :) fan en dröm att träffa erik johansson.

  SvaraRadera
 4. Ja, jag blir bara så less. Det där - eller +:et gör en bara irriterad. Det är ju antingen eller lixom! Varför göra det så komplicerat?

  SvaraRadera
 5. åh häftigt häftiigt! :O
  och förra inlägget : hos mig är det också svinkallt :( sov med dubbla täcken och frös ändå X) och nu snöar det igen, jag döör :)

  Okay :D ska kolla den filmen sen då ^^ <3

  SvaraRadera
 6. Du är så jäkla driftig och duktig babe - Jag fattar inte att du orkar:) Stay warm! Ska ni ut efter Close-Up? KRAM!

  SvaraRadera
 7. Sv: Tack! Nej det gör jag inte. Jag försöker dock lära mig... Bilderna i headerna är bara från en fotosession, det är inte min :)

  SvaraRadera
 8. Hej, jag praoade under det 4 blocket och jag tror inte att du var med då, men jag tycker att det var jätte kul då, men vad spelade du? :p

  SvaraRadera