Shoemania


Shoemania

Jag har aldrig varit bra på att lägga mycket pengar på skor. Tur att skopunkten finns. Kanske inte bästa kvaliteten alla gånger, men det är grymt att man får tre par skor till priset av två som egentligen är typ samma pris som man i vanliga fall får ett par för. Nu har vårskorna kommit och det är rea på de snygga stövlarna från i vintras. Här är några av mina favoriter.

7 kommentarer:

 1. Ja, jag såg dem också sist de var på SRF! Och det skadar ju absolut inte att se dem igen! :)

  SvaraRadera
 2. Jadu. man får ju ta inlägget hur seriöst som helst :} läste du någonstans om att det är SÅ det ska vara? Jag har varit med om många vänner som har enbart tänkt på sig själv under sina förhållanden, vilket var lite grunden till varför jag skrev listan. :}

  SvaraRadera
 3. svar: haha det tror jag inte han gör! ;)
  åh hur lärde du känna honom? :D han har inte bloggat på ett bra tag..och vi fans vette fan vart han håller hus. skulle va kul att veta, haha!

  SvaraRadera
 4. Hade jag kunnat gå i klackar och tyckt det var bekvämt skulle jag verkligen göra det, det finns så himla mycket snygga. Jag kan inte hålla mig undan sneakers (eller jag har två ballerinaskor men mjuka som tusan), så jag skadas inte av att inte kunna gå i klack i alla fall. :)

  Du har verkligen hittat några riktiga snyggingar där uppe!

  sv: Jag praktiserar på ett fritids för 10-11 åringar. :D

  SvaraRadera
 5. svar:
  det är riktigt synd om familjen tycker jag! och nej, jag skulle inte heller äta ett marsvin. inte heller en kanin eller liknande. endast ko, fågel och fisk för min del på helgerna. försöker äta så mycket vegetariskt som möjligt på veckorna!

  SvaraRadera
 6. Jag har jättesvårt att hitta skor jag gillar, dom jag hittar finns aldrig i min storlek eller så går dom sönder, eller så är dom för dyra. Surt osv ;(/( <3

  SvaraRadera