För gammal för tecknat?


För gammal för tecknat?
Don't think so. Tror inte att min generation nånsin kommer sluta titta på tecknat. Sitter i detta nu och kikar på Bumbibjörnarna. Varje lördag är det Disneydags på 2:an kl 9 på morgnarna. Awesome!

2 kommentarer:

  1. Nä, det beror nog på att dom svarta slingorna kom till i veckan. Trivdes inte som helblondin, könde mig rätt osynlig. Detta är mer jag!

    SvaraRadera
  2. Jag tror precis som du - vi kommer inte sluta titta på tecknat. Det måste bero på att vi växt upp med de alla bästa man kunde få.
    Min lillebror, och många av hans kompisar (dem är 11 år), tittade på tecknat tills dem var typ 8 år och nu tittar dem knappt längre. Kanske lite på morgonen eller när dem är uttråkade men det är aldrig så att dem säger "åh, den här filmen vill jag se" eller "nu ska jag titta på den här tecknade filmen". JAG gör det fortfarande och är 19 år, för det finns så jäkla mycket bra tecknat man växt upp med.
    Tyvärr har det blivit mycket sämre barnprogram nu tycker jag. När Bumbibjörnarna visas eller när Cartoon Network visar gamla tecknade serier hoppas jag i taket!

    SvaraRadera