Sitter och flinar i SVT


Sitter och flinar i SVT
Igår ringde telefonen, chattfönster poppade upp på facebook, smsen trillade in och jag fattade ingenting förns jag fick det bekräftat att man typ hade sett mig i några sekunder av Våra Vänners Liv på ettan. Har inte följt serien och hade ingen aning om att det skulle sändas igår. Med i klippet har vi även polare som Saskia, Andrea och Anna. Det var en riktigt kul inspelning i snygga lokaler på Casino Cosmopol. Sen är det alltid lika underligt att se hur de klippt ihop allt, men jag kan försäkra att jag inte satt och flinade hela tiden vi spelade in. Skällde till och med ut huvudrollsinnehavaren en gång.

Ni som vill se avsnittet kan klicka HÄR.

9 kommentarer:

 1. Fan vad kul! :DD Haha fan, jag har börjat sakna skådespeleriet nu jag med. Kanske borde göra en nysatsning!

  SvaraRadera
 2. Sv: Gick ju estet-teater på gymnasiet, men blev så otroligt less på det efter tre år. Flera av mina klasskamrater hoppade på teaterskola igen direkt efter gymnasiet, men att ens stå på scen fanns knappt på min karta då. Nu har det dock börjat smyga sig fram igen, får se vad vi gör av saken :')

  SvaraRadera
 3. Ja, det e klart att jag ska kolla in! Fan va kul, grattis!

  SvaraRadera
 4. Men vad skoj att se dej for real, in action, liksom;) Vacker som en dag är du!!!

  SvaraRadera
 5. Awesome bruden! :* Du ser ju så bra ut så man blir mörkrädd! <3

  SvaraRadera
 6. Vad kul Anna! Jag ligger lite efter i avsnitten, men ser fram emot att se din vackra nuna ;)

  SvaraRadera
 7. Nysa lyan är en väldigt speciell etta med kök. Stor hall, stort kök, stort rum, lagom toalett. Nästan 50 kvadrat. Passar oss lagomt:) Mitt ute i skogen, privatägt. Kommer bli najs. Katterna kommer verkligen trivas!

  Jaa! Självklart lär jag ta mej förbi hufvudstaden och sänka ett par kalla med dej:) Det vore grymt! Vi får ta det framöver, just nu är det lite mycket med sjukskrivning, jul och flytt:)

  SvaraRadera