Mer favoriter!


Mer favoriter!
Denna gång har jag pillat ihop några favoriter bland H&Ms klänningar.
Snyggt och bekvämt!

Jag vill shoppa!


Några favoriter ur H&Ms vårkollektion.
Önskar att jag hade mer tid! Hoppas på att komma iväg en sväng på påsklovet!

Onsdag


Onsdag
Trodde att jag skulle ha värre träningsvärk idag. Har mest ont i ryggen och skulderbladen.

Har massor i skolan nu. Vi måste researcha fram allt material till föreställningen plus att jag har tagit på mig ansvaret i PR-gruppen och ska dessutom försöka fixa fram en scen. Är nog därför jag inte bloggat som förut. Har haft annat för mig när jag väl fått tid framför datorn.
Dags att jobba vidare!

Svett!


Svett!
Idag körde vi fyspass med brudarna i klassen. Vi körde kanske en och en halv timme med fysiska parövningar. Det var mycket roligare än att gymma själv och vi peppade varandra och hade jättekul tillsammans. Efteråt var man alldeles pigg och mör i hela kroppen. Nu när jag kom hem blev jag jättetrött, men det känns ändå bra. Vi tänkte försöka köra fys en gång i veckan nu fram till slutproduktionen. Vi kommer bli så fit, snygga och uthålliga fram till premiären!
Nu ska jag hoppa in i duschen!

Crazy Night Rock Fest!


Crazy Night Rock Fest!

Det ser ut som att jag kommer få jobba på Crazy Nights Rock Fest! Jag försöker samla på mig så mycket erfarenheter som möjligt nu inför inträdesprovet på musikevent arrangörutbildningen som jag hoppas komma in på denna gång i höst.

Samtidigt ska det självklart bli grymt att få jobba backstage, få kika på alla band och träffa mina gamla CN-polare! :)

Nu kör vi!


Nu kör vi!
Idag får vi reda på mer exakt vad vi ska göra och vilka roller vi ska spela i slutproduktionen. Sen på eftermiddagen blir det fyspass med Maria!
Let's rock!

Svartvit vår


Satt och pillade ihop lite goingar från Lindex. Önskar att man hade lite kosing att köpa vårkläder för nu.

Deppmedicin II


Deppmedicin II
Jordgubbar med baby.
Måndagsmys! :D

Deppmedicin I


Deppmedicin I
felicia.png picture by anna_bumbi
MMS
Fick nyss ett mms av Felicia i klassen. Hon hade varit på Lindex och kom och tänka på mig när hon såg denna bland accessoarerna.
Thanx babe! :)

Down


Down
Försöker hålla mig upptagen då humöret inte är på topp. Problem är till för att lösas till det bättre. Nu kan det ju bara bli bättre. Hoppas det i alla fall. I morgon får vi reda på våra roller i slutproduktionen. Känner mig orolig på ett sätt samtidigt som det ska bli skönt att börja jobba på riktigt.
I wont let you down.

Nu ska jag skriva lite skolansökningar och lyssna på musik

Hemma igen


Hemma igen
Nu är vi hemma igen efter kvällens 3D-biobesök. Jag tyckte om Alice i Underlandet. Den var riktigt snyggt gjord och jag vill jättegärna se den igen. Gärna utan 3D då det var mycket som kändes suddigt och diffust i 3D-glasögonen.

Done!


Done!
Dags att dra till stan och hämta biljetterna!
Hörs mer ikväll! :)

Äntligen bär det av till Underlandet!


Äntligen bär det av till Underlandet!
Jag har väntat och väntat på premiären av Alice i Underlandet i två år och sen när det var dags var ju samma dagar som jag åkte iväg och praktiserade i Finland. Sen dess har det varit full rulle varje vecka, men ikväll är det äntligen dags! Har tyvärr hört att många har blivit besvikna, så jag ska försöka ta det för vad det är. Men det är ju svårt att inte ha höga förväntningar på Tim Burton.

Ni som sett den: Vad tyckte ni om filmen?

Inspelning igår


Inspelning igår
Blev omstylad och "normal" igår. Innan fick jag instruktioner att jag skulle vara smårockig och ungdomlig, men när jag kom dit fick jag veta att jag inte fick sticka ut alls. Har ingenting alls emot att inte ha kvar nåt av min egen stil. Tvärt om. Jag är ju skådespelare och vill inte alls bli indelad i ett fack som bara kan spela en typ av roller. Hade väl bara varit skönt att veta det innan så att jag kunde fixat till det innan. Annars var det en kul erfarenhet med trevligt sällskap. Andra gången på kort tid som jag fått roll med replik. Känns verkligen kul att bli regisserad med en kamera rakt upp i ansiktet. :) Hoppas på mer sånna jobb!

Brorsan gick vidare!


Brorsan gick vidare!
Första Körslaget med utröstning avklarad och Team Mojje gick vidare. Väldigt tråkigt att Raffe åkte ut så tidigt!

Inspelning idag


Inspelning idag
Idag ska jag iväg och spela in reklamfilm. Jag har dock ett litet problem nu när jag håller på och fixar och förbereder allt. Det är nämligen så att de vill att jag undviker att bära färgerna svart, vitt och rött. Jag ska även undvika kläder med tryck, småmönstrat randigt och rutigt. Det sistnämnda är rätt vanligt på filminspelning då det lätt ser konstigt ut i kameran, men färgerna svart vitt och rött är tyvärr de enda färger jag har i min garderob! Förutom ett lila linne och några mönstrade eller tryckta tröjor i blått och grönt.

Tar med mitt lila linne i alla fall. Hoppas på att det löser sig i studion på något sätt. :S

Efteråt drar jag nog hem och sätter mig som fastlkistrad framför Körslaget och spanar in brorsan! :)

Taco Friday!


Taco Friday!
Ska snart iväg med klassen och käka tacos på Hellströms. Gratis Taco-buffé vid köp av dricka. Me like! Ska bara lyckas komma iväg också. Fick ett ont-i-magen-anfall nyss, men det värsta har gått över, så jag ska försöka fixa mig i ordning och springa iväg så fort som möjligt. Blir sen vad jag än gör är jag rädd.

Vad har ni för fredagsplaner?

Fråga så mycket ni vågar!


Fråga så mycket ni vågar!
Nu har även jag skaffat ett konto på bloggsvar. Här skriver ni bara in frågan så får ni ett snabbt svar. Svarsgaranti! Alla frågor får svar! ;)

Fråga på nu allihop!

Bilder från gårdagens livekaraoke!


Bilder från gårdagens livekaraoke!
Done! Dags att dra iväg till Stampen!
Vi som sjöng fick billigare "musikeröl" och vin för 30 spänn! Grym idé!
Bejbsen kör Brittan. Hit me baby one more time! ;)
Go Katten!
Erik blev plötsligt väldigt lik sin bror i sin Elvis-imitation.

På vägen hem satt Katarina och jag och pratade teater. Jag berättade om en övning som vi kört när hon varit borta och när jag är mitt uppe i detta hör jag en alldeles för välbekant röst. Det var Sven Wollter! Ni anar inte hur mycket denna man har betytt för mig när jag var yngre och vilken stor förebild han har varit som skådespelare, människa och politisk förebild.
Jag brukar inte flippa när jag ser kändisar, men det finns några jag flippar över. Hittills har det varit Steven Tyler och Sven Woltter. ;) Det finns säkert några till, men de har jag ju inte träffat, så det vet jag ju inte.

Live Karaoke tonight!


Live Karaoke tonight!
Sitter ensam hemma med en härlig grogg och fixar inför en halvspontan torsdagsutgång. Tror inte jag har varit ute på en vardag sedan jullovet. Det bär av till Stampen med klassen och livebands karaoken. Bandet är samma gäng som kommer spela på slutproduktionen.

Är inget direkt fan av karaoke och brukar typ aldrig gå upp och sjunga, men vi får se hur det blir ikväll. Kanske får man feeling med livebandet. ...eller efter några öl. ;)

Våffelkoma 2010


Våffelkoma 2010
Jag döööör! Mätt och illamående.
Det är som med semlor; jag förstår varför man bara äter dem en gång om året.
Men blåbärssylt på våfflor är bara så gott! :)

Har nå fått i er någon våffla än?

Vårhälsning från SoT!


Vårhälsning från SoT!


Grått och trist ute. Tänkte att det kanske skulle passa med en vårhälsning från klassen! Enjoy!