80's babies


80's babies
Igår drog jag med Göran på audition med 80-talstema och här är resultatet från gårdagens styling. Oavsett om vi får jobbet eller ej hade vi riktigt kul i alla fall. Efter det drog vi en sväng förbi Myrorna, sen blev det hemfärd och Taco-torsdag och Zumbadans.

5 kommentarer:

 1. Den där göran ser lite ut som Russell Brand :P

  SvaraRadera
 2. Förlåt att jag frågar men är ni 80-tals stylade på dessa bilder? Jag ser ingenting som har något med 80-talet att göra. Väldigt basic kläder som hade funkat vilket årtionde som helst, tuperat hår och stjärnor är heller inte signifikativt för 80-talet och du är sminkad på exakt samma sätt som du alltid är. Din kille förstår jag ingenting av om även han ska vara 80-talsstylad? Inte meningen att vara otrevlig men jag blev förvånad eftersom du ju verkar ha en sån fantasi och kreativitet annars.

  SvaraRadera
 3. Sv till anonym: Förlåt att jag frågar, men varför väljer du att vara anonym?
  Nej vad vet vi egentligen om detta. Vi levde ju bara 4 år under detta fantastiska årtionde. Du har helt rätt i att kläderna är basic då vi inte har mycket 80-talskläder hemma eftersom det är bland det fulaste som finns. Sen får man ta det för vad det var också. Vi blev kallade på en audition där de ville att vi skulle sminka och styla 80-talsinspirerat. Vi hade knappt om tid och jag tänker knappast lägga pengar på att köpa hem saker och eller sy ihop någon kostym. Jag har i alla fall uppfattat stjärnor som någonting som ofta kunde förekommit i allla fall i glamsammanhang. Titta bara på Jem. Skulle tuperat hår inte vara signifikativt för 80-talet? Ok? Nä, då har jag verkligen ingen koll alls. Och min kära kille som inte har koll på någonting blev dessutom tillfrågad att koma som gothare.
  Och NEJ, jag är inte sminkad som jag brukar.

  SvaraRadera
 4. Jaadu jag kan gärna skriva mitt namn istället men det säger dig fortfarande ingenting eftersom vi aldrig har träffats. Så det gör varken till eller från för dig.

  Som jag skrev var det faktiskt inte elakt menat, jag blev mer förvånad över hur fel ni hade träffat. Men jag ska upplysa dig om vad jag tycker är fel. Man tuperade även håret på både 50 och 60-talet och ihop med 50-takets tuperingar hade man rött läppstift som du hade här. 80-talet bestod mer av snetofsar, sprayade sneluggar, rosa läppar och starka färger på sminket. Och framför allt starka färgglada kläder! Stjärnor är ingenting som hör just 80-talet till, det är mer en rock n' roll symbol över lag. Ser mer ut som du har gått på hur glamrockare såg ut under en period (och återigen idag) som egentligen inte säger nånting om 80-talet över lag. Men ok-under just den perioden tuperade hårdrockarna håret. Vad jag menade med att du är likadant sminkad var att du har samma ögonmake som på alla de bilder jag sett av dig med återkommande partysminkning iaf (och den är så långt från 80-talsstil man kan komma). Ser väl att du har annan färg på läppar och mer rouge. 80-talet var ju galet på alla sätt (kläder, smink, hår) och det här var bara... jaha? Att din kille skulle vara stylad till Goth-rockare framgick ingenstans i texten, men då var han ju bra! (trots att han i mina ögon såg ut som han brukar?
  Söta du ta inte illa upp, det var bara en fråga och ett påpekande från en gammal fjolla som är uppväxt på 80-talet och med allt vad det innebar. Jag fastnade ju vid din blogg för att du är så jreativ (med pyssel och allt) och sånt älskar jag.
  Tjingeling/ Fred

  SvaraRadera
 5. Sv till anonym: Nej, jag har inte tagit illa vid mig. Jag har bara berättat hur det hela låg till och uppmanat till att ta det för vad det är/var. Nu ska jag glo på QX-galan!

  SvaraRadera