We're hooked!


We're hooked!
I förrgår laddade jag ner Sad Princess på ipoden. Det var bara en free trial, men jag blev helt hooked. Göran laddade ner det för 7 spänn på sitt itunes, så nu kan vi båda spela det. Han på sin iphone och jag på ipoden. Det handlar om prinsessan Clover som blivit kär i en prins. Puttenutte då. Men när hon är på picnic med sina prinsessvänner märker de att de alla har fått exakt likadana kärleksbrev från samma prins! Här börjar Clovers bärsärkargång genom skog och mark för att få reda på prinsen och ge honom en rejäl omgång. 
Vi har som sagt fastnat rejält för det här spelet och det är ju ofta så att man kan fastna för spel trots att de inte alls är bra (Farm Ville, Café World mfl). Men det här spelet har en schyst story, är snyggt gjort och är väldigt välutvecklat. Klockrent att plocka fram i väntan på försenad kollektivtrafik.
Sad Princess får fyra awesome stars. Har ju inte spelat klart hela än men är som sagt helt fast. Det enda som är lite jobbigt är att det är en himla skillnad på nivåerna på banorna och det tar väldigt lång tid att levla.
Sök bara på Sad Princess i App Store och prova gratisversionen NU!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar