Before and after

Både jag och Linus har fått mycket bra kommentarer om vårt gemensamma jobb med våra sessioner och jag vill passa på att tacka för det och för er support. Vi har också fått mycket frågor angående hur vi ha redigerat bilderna efteråt och vi har fått kommentarer som att de ser "överretuscherade" och "övervackra" ut. Tydligen så blir även de mest positiva ord negativa om man sätter ett "över" framför det i vissa sammanhang. Därför gör jag nu "en Britney" och låter er se själva. Bilderna var väldigt bra från början, men det verkar svårt för vissa personer att erkänna för sig själva att folk bara gör ett bra jobb.
Both Linus and I've heard lots of good comments of our work together and I'd like to thank you all for the support. We've also had lots of comments about how we've edited the pictures. We've had people telling us that we edited them too much and such... That's why I wanted to "do a Britney" and show you a Before and After picture and let you all see yourself. The pictures were very good from the beginning, but it seems very hard for some people to realize some people actually has a natural talent!

5 kommentarer:

 1. Theodore Lindqvist17 januari 2012 22:59

  Självklart ska folk klaga så fort det handlar om saker som dom själva inte kan åstakomma eller utföra, det kallas avundsjuka och passar bara dom som inte har tillräckligt med självdistans eller nåt överhuvudtaget bra att säga, därav ska dom hålla käft... Fast det är ju bara vad jag tycker.

  SvaraRadera
 2. Du är så himla vacker tjejen :)

  SvaraRadera
 3. Så där ja! =) Visst är bilderna retuschade men knappast till någon överdrift=)

  SvaraRadera
 4. Alltså, bilden i original är skitsnygg, den redigerade är skitsnygg, och modellbilder av den här typen gör sig jävligt bra i den där redigeringen ni gjort, så förstår inte vad folk menat med överredigerade. Oo det är skitsnyggt gjort, för man ser fortfarande dina ansiktsdrag, det är DITT utseende, bara det att man får ett annat djup och en annan färg i bilden. I like som fan.<3

  SvaraRadera
 5. Det är ju inte ditt fel att du är vacker som en gud i originalskick=)

  SvaraRadera